Godkjennelser

 

 

 

Medlemskap

 

 

 

Om SBV-Consult

Om SBV-Consult a.s

SBV-Consult a.s ble etablert i mai 1989 av ingeniørene Torleiv Rugaas og Terje Hagen. Begge hadde lang erfaring fra Institutt for Fjellsprengningsteknikk og Norges Geotekniske Institutt, før egen virksomhet ble startet.

Terje Hagen, Per Arne Søgård og Gro Haarklou Hansen, alle ansatt i firmaet overtok som eiere fra 1999-2009. Fra 1/1-2010 er SBV-Consult kjøpt opp av Rambøll Gruppen.

I løpet av sine 20 år i bransjen har SBV-Consult blitt en markedsleder innen sine fagområder, og kan i dag tilby markedets mest avanserte videoutstyr, måleinstrumenter og dataprogrammer på sine spesialområder.

SBV-Consult a.s feiret 20 års jubileum i mai 2009. Vi har i løpet av disse 20 årene blitt en markedsleder innen våre fagområder, og kan i dag tilby markedets mest avanserte måleinstrumenter og dataprogrammer på våre spesialområder. Vi har opparbeidet høy kompetanse innen våre hovedsatsningsområder; sprengningsteknikk, eiendomsbesiktigelse og vibrasjonsmålinger.

SBV inngår fra 1. januar 2010 i Rambøll

SBV-Consult er fra 1. januar 2010 gått inn i Rambøll. Firmaet består med samme navn, organisasjon, personale og lokalisering. Priser og avtaler fortsetter som før!

Les mer

Per Arne Søgård overtar som Daglig leder

I tilknytning til Rambøll's oppkjøp av SBV-Consult trekker Terje Hagen seg som Daglig leder.

Les mer

Godkjennelser

SBV-Consult er godkjent bedrift ihht. Byggebransjens våtromsnorm og har sentral godkjenning for Ansvarsrett. Vi er også godkjent i StartBANK leverandørregister.

Les mer

Medlemskap

SBV-Consult har personell med medlemskap i RIF, Rådgivende Ingeniørers Forening, og NITO Takst.

Les mer

 

Logg inn